Tue toimintaa

Hangon lintuaseman tavoitteena on olla maailman paras lintuasema. Keräämme korkealaatuista havaintoaineistoa ja koulutamme tulevaisuuden lintuharrastajia. Kattoyhdistyksemme Tringa ry. on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintamme mahdollistaa mittava vapaaehtoistyö sekä eri tahojen myöntämät tuet ja avustukset. Voit tukea toimintaamme monella tavalla!

Haliaksen ystävät

Haliaksen ystävät on tammikuussa 2019 perustettu verkosto, joka tukee aseman toimintaa eli pitkäjänteistä seurantatyötä, tiedottamista ja opastustoimintaa taloudellisesti.

Tule mukaan! Haliaksen ystävien uutiskirje kilahtaa sähköpostiin kolmesti vuodessa ja lisäksi ystäville postitetaan jouluna söpö ystäväpinssi.

Lue lisää ystävistä

Asemamaksu

Haliaksen asemamaksu on 35 euroa/vuosi (opiskelijat 10 euroa). Summa maksetaan tilille: FI63 1014 3000 2052 66/Hangon lintuasema, merkitse viitteeksi ”Asemamaksu (vuosiluku)” ja oma nimesi. Nuoret ensikertalaiset saavat yöpyä asemalla ilmaiseksi. Asemamaksun voi maksaa, vaikka et yöpyisikään asemalla.

Yhteistyötahot ja tukijat

Hangon lintuasema tekee yhteistyötä monien toimijoiden kanssa. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä tai sponsoroinnista, ota yhteyttä halias(at)halias.fi